Holistic Beauty Therapy

Holistic Beauty Therapy helpt jou om weer in contact te komen met het stukje in jezelf waar je wellicht al langere tijd niet bij kan komen; De 'Indy Woman'.
Vanuit daar brengen we jou terug naar je authentieke schoonheid...

" Een holistische behandeling is niet alleen een facial maar we geven aandacht aan jou als vrouw in haar geheel; lichaam en ziel "

Holistich betekent letterlijk 'geheel'. Jouw fysieke, mentale, emotionele en spiritule energielagen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Door te werken met chakra’s, meridianen en de 5 elementen vanuit de Oosterse geneeskunde kunnen we al deze energielagen liefdevolle aandacht geven en zorgen voor de juiste flow...

 

 

Je staat er misschien niet bij stil maar je huid is je grootste orgaan. Ze beschermt je, neemt allerlei stoffen op maar is ook je spiegel van binnen naar buiten.
Samen met de natuurzuivere producten van Colour & Spice en het prikkelen van al je zintuigen gaan we – vanuit volledige ontspanning –  aan de slag met jouw zelfhelend vermogen. Herstel kan pas plaatsvinden vanuit volledige ontspanning; hier gaan we voor zorgen door te werken met energie; helende geuren, kruiden, en edelstenen, lichttherapie, sound meditation en de kracht van aanraking.

En het mooie van de retreats is dus dat we niet alleen met de huid werken, maar veel meer bereiken.
Elke behandeling is volledig afgestemd op jouw behoeften van dat moment en brengt dus altijd een andere reis door je lijf..