The story of Tanja


Als je mij vraagt: wanneer is je reis naar Indy Woman begonnen? Dan kan ik je vertellen dat ik er heel lang alles aan heb gedaan om ervan weg te bewegen... Indy Woman staat voor de vrouw die ik altijd ben geweest maar ik niet altijd durfde te laten zien. Om het complete verhaal te vertellen zou ik je graag even mee terug willen nemen....

Als kind was ik me buitengewoon bewust van de kracht van de natuur en mijn spirituele mogelijkheden. Er waren in mijn jeugd roerige periodes maar ondanks dat was ik vol vertrouwen en voelde ik het avontuur van het leven. Ik liet mij gemakkelijk meevoeren in mijn dromerige gedachten en bewoog met de wind naar het volgende seizoen.

Mijn bewustzijn was mijn redding, maar bracht ook een andere kant van de winnaarsmedaille met zich mee. Toen ik ouder werd betekende veel voelen… álles ‘veel’ voelen. Op die leeftijd had ik geen manieren om hiermee om te gaan en ik raakte vermoeider en vermoeider en uiteindelijk was ik vrijwel chronisch vermoeid….
 Ik ontwikkelde een coping mechanisme waardoor ik afgevlakt door het leven kon gaan en mijn uiterlijk nam een steeds belangrijkere plaats in. Dit was het moment dat ik geïntrigeerd raakte door vrouwen die integer de aandacht naar zich toe trekken alsof er magie om hen heen hangt. En dan heb ik het niet over bepaalde uiterlijke trekken maar over die ‘natural glow’ die zij over zich heen hebben.

Ondertussen speelde ik zelf juist Russisch Roulette met ongezonde levensstijlen. Ook belande ik destijds, ondanks dat ik totaal niet aan het prototype voldeed, als Playmate in de Playboy…

Omdat uiterlijk zo'n grote rol speelde in mijn leven, begon ik aan een opleiding schoonheidsspecialiste. Dit was een goeie zet omdat ik hierop steeds verder heb kunnen bouwen. Zo volgde ik opleidingen tot voedingsconsulente en lifestylecoach en het werd steeds duidelijker dat het aanpakken van gevolgen niet werkt als er voorbij wordt gegaan aan de oorzaak. Mijn eígen oorzaken aankijken was op dat moment te vroeg maar toen ik moeder werd raakte dat ‘aankijken’ in een stroomversnelling.

Het werd 2019 op het moment dat mijn man in een depressie terecht kwam. Toen hij na één doktersbezoekje thuiskwam met medicatie bleek die stroomversnelling slechts de voorloper van noodweer. Omdat ik inmiddels had geleerd dat we veel meer op onze eigen kracht mogen vertrouwen in plaats onze veiligheid op iets anders (zoals de medicatie) te bouwen. Dit moment was achteraf precies de radar die ik nodig had.

In diezelfde periode ontving ik op mijn werk, inmiddels in het onderwijs, - blackmail n.a.v. mijn Playboy verleden. Mijn voetstuk stortte in en de onderdelen ervan kwamen nu met verpulverende kracht terug. Mijn Playboy avontuur waar ik ooit zo trots op was, bracht mij ineens, naar schaamte en mijn kracht werd mijn zwakte.

Ik voelde me nergens veilig; welkom bij mijn kantelpunt. . . ♡

Maar ook deze storm ging liggen en het mooie daarvan is dat er daarna altijd een periode volgt van helderheid en er ruimte is gecreëerd om nieuwe zaadjes te planten.

En toen ik weer een heldere kijk op alles had ontdekte ik dat wij als vrouw, vaak bewegen vanuit angst om niet genoeg te zijn. In ons hoofd bedenken we van alles maar we verliezen hierdoor soms de connectie met ons lijf. Durven voelen en intuïtief handelen; daar ligt mijn vertrouwen. Wij zijn vrouw. We zijn de lieve, de vurige, de verstandige, de wilde, de sensuele, de praktische, de spirituele, de koele, de warme, de kwetsbare, de sterke; het licht en het donker. Het enige dat telt is dat je, in welke gedaante dan ook, altijd je zuivere zelf mag zijn; dat is vrijheid gehuld in pure schoonheid.

Ik ben met menige omweg, thuisgekomen bij mijzelf en eenmaal daar kwam - niet toevallig- Colour&Spice op mijn pad. Een holistische behandelmethode, waarmee ik met mijn intuïtieve, liefdevolle en spirituele werkwijze ook jou weer dichter bij jezelf breng. Ik vertel je graag meer over de filosofie en gedachtegang achter de prachtige behandelmethode en weet zeker dat je er net als ik gelukkig van gaat worden.
Ik neem je tijdens de behandeling mee op reis; langs magische geuren, helende kleuren, krachtige kruiden, betoverende klanken, de kracht van edelstenen en de weldaad van aanraking; op weg naar jouw natural glow!

Indy 's Events

Yes! We zijn bezig om verschillende events te organiseren zodat we verbinding kunnen opzoeken. Hierbij staat ons vrouw zijn natuurlijk centraal. Ervaringen die jouw reis nog waardevoller kunnen maken....

Karin Hoekstra
Karin Hoekstra
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Elise Jamari
Elise Jamari
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Tess Bakker
Tess Bakker
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Jade Meijer
Jade Meijer
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Previous
Next