Behandelingen

DSC02652-2

Meet & Treat

Wat heb jíj nodig en wat zijn jouw verlangens? Ik laat je kennismaken met de magie van de therapie, de producten van Colour&Spice en een aantal holistische toepassingen!

DSC02384-2

Let’s Heal & Rise

Met dit half jaarprogramma gaan we voor echte transformatie! Tijdens de drie fases die we doorlopen is er alle tijd om alles liefdevolle aandacht te geven;
Op weg naar jouw natural glow….

DSC02585-2

Waking up the Goddess

Dé follow up na jouw
Let’s Heal & Rise programma of onze Meet & Treat!

Ontwerp zonder titel (3)

Relax & RELOAD MAssage

Je volledig laten dragen naar totale ontspanning. Je hoeft hier helemaal niets en je gaat de deur uit met hernieuwde energie..

In more detail:

Meet & treat

Zodra je onze Hide Away binnen stapt is er alleen tijd voor jóu als vrouw en mag je alle opsmuk en de rol van partner, moeder, dochter, collega, van je af laten glijden. This is our sacred place. Wat heb jíj nodig en wat zijn jouw verlangens? We kijken samen naar jouw wensen om koers te bepalen voor jouw reis.

Ik laat je kennismaken met de magie van de retreats; met de producten van Colour&Spice en een aantal holistische toepassingen die jouw lichaam en geest op dat moment nodig hebben.

Na de behandeling bespreken we wat we hebben ervaren en is er tijd voor een advies en – coachmoment.

Je ontvangt je eigen Beauty Ritual die ervoor zorgt dat jij elke dag een moment voor jezelf inplant om je er aan te herinneren wie jij bent. Ik laat je natuurlijk niet onvoorbereid op reis gaan dus ga je naar huis met een gratis startpakket met de producten van Colour & Spice. 

 “And so the journey starts….” 

ONDerdelen:

Inbegrepen:

Duur: Ruim 1,5 uur
Investering: €133,-

LET’S HEAL & RISE (Half jaar programma)

Je bent toe aan een jouw beauty sabbatical! Tijdens dit prachtige halfjaar programma gaan we voor jouw gewenste transformatie! Daadwerkelijk prioriteit aan jezelf blijven geven en de voorgenomen stappen écht nemen kan soms lastig zijn. Maak je geen zorgen;  I’ve got you! Het denkwerk neem ik je uit handen zodat jij je kan richten op meer innerlijke rust waarbij je mag gaan ontspannen!  

Tijdens 6 op maat gemaakte behandelingen gaan we jouw huid lezen en onderzoeken we welke energiepunten wat meer balans kunen gebruiken. Tijdens elke behandeling breng ik je, in ruim anderhalf uur, in verbinding met je lichaam en geest. We hebben hierin alle ruimte en tijd om alles liefdevolle aandacht te geven.  Na iedere behandeling reflecteren we samen en is er aandacht voor jouw innerlijke kompas.  We zien elkaar in ieder geval eens per maand maar heb je me tussendoor nodig, dan ben ik er voor je! Zodat jij aan het einde van deze reis weer in verbinding bent met de godin in jou. Zelfverzekerd, vrij, energiek, levend vanuit liefde en met vertrouwenvan de chemie tussen jou en het leven.
Inside out….

Onderdelen:

Retreats:

Duur: 6 behandelingen van ruim 90 minuten
Investering: €777,-

* Om het maximale resultaat te behalen adviseer ik je om de producten van Colour & Spice ook thuis te gebruiken.

You won’t regret it!

Extraatje!

Je krijgt van mij het boek The Beauty Sabbatical twv €29,50 cadeau. Dit boek is geschreven door Natascha Koningsveld, de heldin achter Colour & Spice. Het ondersteunt en het daagt je uit tijdens dit half jaar. Het laat je alvast flirten met het leven en is jouw rustpunt in roerige tijden.

Waking up YOUR Goddess

Ben jij toe aan een moment om op te laden in onze Hide Away? Deze behandeling is een prachtige follow up na de Meet & Treat of als vervolg op ons half jaar programma. Met volledige aandacht zorg ik dat jij weer herladen en stralend vooruit kan. We gaan aan de slag met jouw zelfhelend vermogen en herinneren je eraan hoe mooi je bent!
 
” Skin glows where energy flows “

Onderdelen:

Inbegrepen:

Duur: Ruim 1,5 uur
Investering: €133,-

Relax & RELOAD massage

Je volledig laten dragen naar ontspanning. Een moment van totale rust om op te kunnen laden. Geen innerlijk werk, of prietpraat; gewoon in de stoel gaan liggen en ik zorg voor de rest.  We beginnen met het openzetten van je energiebanen, om je daarna los te maken van je oude energie. De massage wordt altijd ondersteunt door heerlijke geuren, klanken en/of edelstenen.  Ik werk samen met mijn DTP lamp. Deze straalt elektromagnetische golven uit die het lichaam herkent en absorbeert. Het is een combi van infraroodlicht en 33 minderalen die rechtstreeks je lijf opladen. Door holistische toepassingen samen te brengen met de kracht van aanraking brengen we je lijf naar haar zelfhelend vermogen. Je stresshormonen en spierspanning dalen en je zenuwstelsel krijgt een positieve impuls. Je bloedcirculatie en het ontspanningshormoon stijgen en daar heb je nog een lange tijd plezier van; Hello life!

Bij zwangerschap, medicijngebruik, hart- en vaatziektes kan de DTP lamp teveel kracht uitoefenen, om het 1000% veilig te houden zet ik deze dan niet in. * Woman only.*

 ” Relax, refresh & reconnect ” 

 

Onderdelen:

Inbegrepen:

Duur: 50 minuten
Investering: €66,-